facebook logotwitter-logo

Exposant worden

Taart en Trends is al 13 jaar dé plek voor thuisbakkers en bakprofessionals met een passie voor brood, patisserie, taartdecoratie, chocolade, zoete verwennerijen en andere bak-interesses. In 2019 werken wij samen met Crea college in de Evenementenhal Gorinchem. De opbouw is op donderdag 26 september van 08.00 uur tot 20.00 uur. De beursdagen zijn 27, 28 en 29 september.

Twee beurzen onder een dak tegen één scherpe entreeprijs, is een interessant gegeven voor de bezoekers.  Met uw deelname willen wij er samen een succes van maken en is er op de beurs van alles te vinden op het gebied van grondstoffen, ingrediënten, bakvormen en gereedschappen, food- en taartdecoratie materialen en willen we  ook inspiratie bieden voor styling en aankleding van sweet tables en High tea’s.

Waarom exposant worden op Bakbeurs Taart en Trends…Steeds meer producten voor thuisbakkers worden vanuit een webshop verkocht. Ook wordt er online veel advies gegeven over bakken. Dat lijkt heel handig, maar is wel minder persoonlijk, terwijl bakken zo gezellig is. De bezoekers van Taart en Trends zijn nieuwsgierig, op zoek naar informatie over de producten en vinden het leuk om kennis te maken met de echte mensen achter de webshop. Voor jouw bedrijf een unieke kans om offline klanten ontmoeten om zo weer online te kunnen groeien. Door je producten te showen en er uitleg bij te geven kom je ook veel te weten over wat er leeft bij je klanten, een interactief marktonderzoek zou je het kunnen noemen. Verder werk je aan je naamsbekendheid onder een doelgroep die voornamelijk producten gebruikt die jij in je webshop hebt.  Wordt exposant van bakbeurs Taart en Trends en laat de echte mens achter jouw onderneming voor thuisbakkers zien.

Wil je als standhouder deelnemen aan Taart en Trends? Wij bieden volop mogelijkheden om je bedrijf te presenteren en de bezoekers kennis te laten maken met de producten en/of diensten.

Stuur een mail naar ria@taartentrends.nl  en wij mailen u het inschrijfformulier toe.