facebook logotwitter-logo

Exposant worden

Taart en Trends is al 12 jaar dé plek voor thuisbakkers en bakprofessionals met een passie voor brood, patisserie, taartdecoratie, chocolade, zoete verwennerijen en andere bak-interesses. Er is op onze beurs van alles te vinden op het gebied van grondstoffen en ingrediënten, bakvormen en gereedschappen, food- en taartdecoratie materialen, maar we bieden ook inspiratie voor styling en aankleding van sweet tables en High tea’s.

 

 

Waarom exposant worden op Bakbeurs Taart en Trends…Steeds meer producten voor thuisbakkers worden vanuit een webshop verkocht. Ook wordt er online veel advies gegeven over bakken. Dat lijkt heel handig, maar is wel minder persoonlijk, terwijl bakken zo gezellig is. De bezoekers van Taart en Trends zijn nieuwsgierig, op zoek naar informatie over de producten en vinden het leuk om kennis te maken met de echte mensen achter de webshop. Voor jouw bedrijf een unieke kans om offline klanten ontmoeten om zo weer online te kunnen groeien. Door je producten te showen en er uitleg bij te geven kom je ook veel te weten over wat er leeft bij je klanten, een interactief marktonderzoek zou je het kunnen noemen. Verder werk je aan je naamsbekendheid onder een doelgroep die voornamelijk producten gebruikt die jij in je webshop hebt.  Wordt exposant van bakbeurs Taart en Trends en laat de echte mens achter jouw onderneming voor thuisbakkers zien. Informatie opvragen? info@taartentrends.nl

Wil je als standhouder deelnemen aan Taart en Trends? Wij bieden volop mogelijkheden om je bedrijf te presenteren en de bezoekers kennis te laten maken met de producten en/of diensten.

Prijsinformatie op aanvraag

The rates for renting an exhibition space, will be sent to you on request

Informatie en voorwaarden:

Heeft u interesse om standhouder te worden, neem dan gerust even contact met ons op.

Taart en Trends maakt voor je standruimte gebruik van systeembouw (zie afbeelding). Er zijn diverse afmetingen mogelijk. De prijsinformatie sturen wij je graag toe. Heb je eigen standbouw, geef dan de afmetingen van je stand aan ons door voor een prijsopgave voor deelname.

Terms and conditions in English:  the terms are being updated available soon.

 

Let op: Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Komt u met een oudere dieselwagen, dan kunt u parkeerterrein P2 (ingang Truus van Lierlaan) gebruiken. Lees meer