(Nederlands) facebook logotwitter-logo

Colofon

Het organiseren van een evenement vergt veel tijd en aandacht. Niet alleen de mensen die tijdens de evenementen aanwezig zijn om te helpen, maar ook de dames die het evenement organiseren doen dit geheel op vrijwillige basis voor hun eigen, maar niet minder voor UW plezier en zijn daar een heel jaar druk mee.
Het is ook hierom dat we kunnen stellen dat Taart&Trends de enige vereniging in Nederland is, die evenementen voor hobbyisten in “taartdecoreren” en alles wat daarbij komt kijken op NON-commerciële basis organiseert en hierbij geheel onafhankelijk is van de verkoopcijfers.

De organisatie:
Taart&Trends wordt momenteel gestuurd door 3 enthousiaste dames:

Ria de Kleijn
Woonachtig in Hoogland. Website: Ricake. Ria is al vanaf haar jeugd gefascineerd door suikerwerkfiguren, maar het “fanatieke” decoreren van gebak doet zij sinds 2002. Zij heeft in het voorjaar van 2008 deelgenomen aan de cursus van Colette Peters, de “patissier van de Amerikaanse  sterren”. In 2010 heeft zij voor de setdressing van de Huwelijkscène van Loft de bruidstaart verzorgd en in 2011 heeft zij de driedaagse masterclass bij Peggy Porschen gevolgd.
Ria is initiatiefneemster  en mede-oprichtster van Taart&Trends. Haar hoofdactiviteit is het onderhouden van de contacten met de standhouders en sponsors, PR en het verzorgen van de nieuwsbrief.

Francisca Holmwood
Woonachtig in Biddinghuizen. Website: Franky’s Flowers. Francisca begon met het decoreren van gebak in 1993 en volgde hiervoor een opleiding in Engeland in 1999: The city and guilds creative study part one, sugarcraft and design.  De techniek voor het maken van de typische Engelse suikerbloemen leerde zij van Frances Mc Naughton aangevuld met workshops bij Alan Dunn
Francisca  is lid van de British Sugar Craft Guild en is mede-oprichter van Taart&Trends. Haar hoofdactiviteit is het coördineren van de wedstrijden.

Nathalie Teeuwen
Woonachtig in Elsloo. Website: Nathalie’s Taarten.
Nathalie begon in 2006 met het decoreren van taarten. Ondertussen is zij sinds 2008 moderator op het forum vanDe Leukste Taarten.nl. Begin 2010 werd zij gevraagd om het team van Taart&Trends te versterken omdat er door de hoeveelheid tijd die Evelien wekelijks kwijt is aan het maken van MjamTaart! een gebrek aan vrouwkracht binnen het team ontstond. Nathalie kwam als geroepen en is sindsdien actief in de organisatie. Haar hoofdtaak is het coördineren van de workshops, masterclass en demonstraties.

Hiernaast zijn er tientallen vrijwilligers voor en achter de schermen actief die de organisatie steunen bij het verwezenlijken van de evenementen. Wij willen hen vanaf deze plaats hartelijk danken voor hun geweldige inzet! De bezoekers willen we vragen hen met respect te benaderen. Besef dat zonder hun aanwezigheid de evenementen van Taart&Trends niet kunnen bestaan.

Froukje Koelewijn
Woonachtig in Bunschoten Spakenburg. Froukje assisteert bij de PR werkzaamheden en verzorgt het onderhoud van de website.

 

Van links naar rechts: Francisca, Ria en Nathalie

Het Taart&Trends bestuur: (v.l.n.r.) Francisca, Ria en Nathalie