facebook logotwitter-logo

Demo’s in het inspiratietheater

Terug

Leuk en leerzaam! De demonstraties in ons inspiratietheater!

De demonstraties worden in 2018 verzorgd door:

 

Meester Patissier Hidde de Brabander

Deze demo wordt mogelijk gemaakt door

 


Janny Bakker van Janny Bakker Patisserie

 

Chocolade demo
 


Anita Willems

 

       Suikertrekken – Isomalt demo

Dominique Ballard van The Little Cake Shop

Demo met ProFroster voor een sharp edge cake


Programma Inspiratietheater vrijdag 28 september

10.30 – 11.15 uur Chocolade demo Janny Bakker Patisserie.

In deze demo laat Janny zien hoe je de Superbonbons giet en versiert met chocolade versierselen, die gemaakt worden met materialen die ook vaak gebruikt worden voor het decoreren van cupcakes en taarten.


11.30 – 11.45 uur Uitreiking super goodiebags.

11.45 – 12.45 uur  Demonstratie Suikertrekken met Anita Willems.

Ontdek de magie van Suikertrekken en werken met isomalt


 

13.00 – 13.15 uur Uitreiking super goodiebags.

13.45 – 15.00 uur Dominique Ballard van The Little Cake Shop gaat een demo geven met de ProFroster om te laten zien hoe je je taart strak maskeert en op een hele simpele manier en zonder gedoe sharp edges krijgt op de randen van je taart. Ze geeft ook een recept van echte witte ganache, antwoordt vragen over de ProFroster en geeft tips.

15.45 – 16.30 uur Demo omschrijving volgt.

Programma Inspiratietheater zaterdag 29 september

11.15 – 12.15 uur Meester Patissier Hidde de Brabander.

“Macarontaart met een krokante bodem waarin verschillende bereidingen van amandel, framboos en Madagaskar chocolade”


 

12.30-12.45 uur uitreiking super goodiebags.

12.45 – 13.45 uur Demonstratie Suikertrekken met Anita Willems.

Ontdek de magie van Suikertrekken en werken met isomalt.


 

14.00 – 14.15 uur uitreiking super goodiebags.

14.30 – 15.30  uur Dominique Ballard van The Little Cake Shop gaat een demo geven met de ProFroster om te laten zien hoe je je taart strak maskeert en op een hele simpele manier en zonder gedoe sharp edges krijgt op de randen van je taart. Ze geeft ook een recept van echte witte ganache, antwoordt vragen over de ProFroster en geeft tips.

 

16.00 – 17.00 uur Prijsuitreiking Taart en Trends wedstrijden.