facebook logotwitter-logo

Aanmeldformulier vrijwilligers

Taart en Trends wordt ieder jaar weer mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers. Wil jij op 28 of 29 september ook meehelpen om er weer een geslaagd evenement van te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Je kan je een dag of dagdeel inzetten in ruil voor gratis entree en een leuke bedanktas. Help je een dagdeel dan heb je het andere dagdeel vrij entree. Help je een hele dag dan heb je de andere dag vrij entree.

Naam*

Achternaam*

Geslacht:*
ManVrouw

E-mailadres*

Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel):*

Woonplaats*

Leeftijd:*

We zoeken ook vrijwilligers voor donderdag 27 sept. (opbouwdag). Denk hierbij aan het plaatsen van tafels en stoelen, beschermvloer/stucloper leggen etc. Vaardigheid in klussen en kracht in de armen en rug zijn hierbij gewenst.

Inzetbaar op:*

Maak uw keuze voor dag of dagdeel

Voorkeur inzetbaarheid (meerdere keuzes mogelijk):*
donderdag opbouwdagAssisteren ticketverkoop workshops/masterclassToezicht houdenInname wedstrijdstukkenHuishoudelijke dienstAlle voorkomende werkzaamhedenInzetbaar voor vertalen Engels> NederlandsInzetbaar voor vertalen Duits >Nederlands

Voor onze internationale gasten en exposanten willen we graag weten welke talen (naast Nederlands) je goed beheerst.(niet verplicht; spreek je geen van deze talen, dan laat je de vakjes leeg) Je verstaat en spreekt vloeiend:
EngelsDuits

Eventuele aanvullingen of bericht:

Door het versturen van dit formulier verklaart u onze privacyverklaring te hebben gelezen en hiermee akkoord te zijn.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van Taart en Trends